9 dingen die vrouwen stiekem verwachten in bed
Mannen, opgelet!

Vrouwen hebben veel (geheime) verlangens die ze graag in vervulling zouden zien gaan. Vaak probeert ze via hints een man op het juiste pad te zetten, zonder hem recht voor de raap te zeggen waar het op staat. De uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel. Daarom hier een lijstje van 9 dingen die een vrouw stiekem verwacht tussen de lakens.

person couple love romantic

Photo by Stokpic on Pexels.com

1. Kleed haar rustig uit

Op die manier kunnen ze meer en langer genieten. Vrouwen houden over het algemeen wel van een kalme start. Ga niet overhaast te werk.

2. Een beetje ruw en agressief mag

Het een klein beetje ruw aanpakken kan wonderen doen. Stiekem vinden ze dat wel leuk. Niet elke keer, maar toch regelmatig.

3. Praten

Communiceer tussen de lakens, maak er geen doofstomme film van. Aanwijzingen geven of tips vragen is toegestaan.

4. Rauwe passie

Romantiek, kaarsjes, bloemen, allemaal leuk en wel. Maar een vrouw wil soms ook eens voelen hoe hard je haar wilt en behaagt. Laat je passie de vrije loop en kus haar hevig.

5. Stel je open voor haar

Deel je diepste verlangens en fantasieën met elkaar. Als jullie die geheimen kunnen vertellen en toepassen, ontstaat een innige band.

6. Focus op haar hele lichaam

Beperk je niet tot twee of drie plaatsen van het vrouwelijk lichaam. Vrouwen vinden het leuk als je overal eens passeert en haar zalig verwent.

7. Orale seks

Ook al zullen ze het misschien niet vragen of ontkennen, dit gaan de meeste vrouwen niet afwijzen. Wie wil krijgen, moet ook geven!

8. Mannen nemen de leiding

Af en toe nemen vrouwen ook eens graag het initiatief, maar over het algemeen zullen ze het leuker vinden om een man de touwtjes stevig in handen te zien nemen.

9. Stoute praat

Overdrijven is een no go, maar het is niet verboden om op het gepaste moment dirty talk te gebruiken in bed. Het bewijst hoe hard je naar haar verlangt.

Bron

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.