Influencers gezocht!
Geregeld krijgen wij de opmerking dat, ondanks de constante aanwas van (steeds) zeer interessante en aimabele leden in deze groep, bepaalde leden het gevoel hebben dat er weinig aanwas is in hun eigen provincies. De beste voorbeelden die ik kan aanhalen, zijn Vlaams-Brabant en Limburg. Daar horen we de grootste verzuchtingen.
 
Ook wat evenementen betreft in deze regio’s. We kennen enkele mensen die daar hard aan werken maar zij alleen kunnen die last niet dragen. Voor ons zijn deze regio’s helaas vaak ook te ver om zelf daar evenementen te organiseren hoewel de wil er wel is. Gelukkig kunnen we wel op goede mensen rekenen in deze regio’s die eigenhandig events op poten zetten waardoor men ook in die regio’s kan buitenkomen en mensen ontmoeten.
 
Ook krijgen we soms de opmerking dat er te weinig aantrekkelijke mannen bijkomen (en dan gaat het niet louter over uiterlijk als ik de vrouwen mag geloven). En neen, het beheer weigert geen van die exemplaren ;-).
 
Ik zat onlangs zo wat te denken en misschien zagen jullie het in één van mijn laatste posts waarin ik aangaf dat delen van artikels op onze site hier kan helpen om onze groep wat meer exposure te geven daarbuiten. Onze groep op Facebook is een besloten groep ter bescherming van de privacy van onze leden, wat tegelijkertijd wil zeggen dat buitenstaanders geen idee hebben van wat daar gepost en gezegd wordt. Eigenlijk hebben we enkel onze website en onze andere sociale mediakanalen (instagram, twitter, google+,…) als link met de buitenwereld.
 
Maar mocht u zo af en toe een artikel van ons delen met de buitenwereld, als u bijvoorbeeld zo eens een mooi geschreven tekstje zou ontdekken bij ons dat u misschien zelfs ergens weet te raken of ontroeren. Wel, dan kan u dat delen. Onderaan onze artikels staat daar een knopje voor om artikels te delen met de buitenwereld, om de inhoud te tonen waarvoor we staan. 

share_influence.jpg
De knoppen in bovenstaand prentje zijn illustratief voor de knoppen die u vindt onder ieder van onze blog posts. Hierop klikken laat u toe dit op uw eigen wall te delen (eigen twitter, eigen tijdslijn op facebook, eigen google+ profiel, eigen tumblr profiel).

 
Dit geldt zeker ook voor de evenementen die u bij ons vindt, eigenlijk telt dit voor alles wat wij posten, behalve dan misschien de krantenknipsels die men elders ook kan vinden en wij hier enkel delen om een archief aan te leggen van interessante artikels, met bronvermeldingen en verwijzingen naar de originele links.

Een interessant evenement op de pagina gevonden? Deel gerust, indien men geïnteresseerd zou zijn bij het lezen van zoiets op uw tijdslijn, staat het die mensen vrij lid te worden bij ons.
 
Alvast bedankt, mocht u ooit op deze manier eens aan ons denken, zoals wij iedere dag aan jullie denken.
Hier kan u uitgebreid terugvinden op welke sociale media wij actief zijn. In een notedop komt het hier op neer: Verder kan u ons ook terugvinden op Instagram, Twitter, TumblrGoogle+, Youtube en zelfs op Linkedin. Als u ons volgt op één of meerdere van deze media, krijgt u ook als eerste onze artikels te lezen. Tip: deze komen onmiddellijk en dus ook automatisch online op deze media terwijl we op Facebook veel omzichtiger omspringen met de timing. Sommige van onze posts komen soms zelfs gewoon niet op Facebook, terwijl ze wel interessant leesvoer kunnen zijn voor u. Bedankt om onze artikels te “liken” en te “sharen” via deze media.
Groetjes,
 
Koen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.