De afvalzak
Wie kent hem niet, rood, zwart, groen, doorzichtig en binnenkort bruin en rose. Soms vol, soms leeg, soms stinkend en soms … onmogelijk te vullen.

Waar is de tijd dat de kindjes nog in de pampers zaten. Elke week was hij netjes vol zodat hij tijdig buiten kon gezet worden voor het ophalen van het vuil.  Later tijdens het huwelijk lukte dit ook wel … Maar nu is die tijd anders. Gedurende 14 dagen ben ik 3 dagen met 3 in huis, de andere 11 ben ik beperkt thuis en meestal bij mijn vriendin. Maar die vuilniszak is nog steeds even groot. De kans om hem in 2 weken te vullen is bij ontnomen, het doel om hem in vier weken te vullen is een must. Want anders zijn die vliegen daar weer.

De timing om hem buiten te zetten op dinsdagochtend tussen 6u en 8u is ook helaas niet altijd haalbaar. Waardoor 4 weken soms 5 weken wordt …

Die blauwe pmd-zak, met restjes melk en sap uit conserven wil natuurlijk niet onderdoen voor zijn groene buur. Wie had kunne denken dat scheiden een invloed kon hebben op de populatie vliegen in mijn tuinhuis

Lang leve het statiegeld op PMD … of toch net niet.

De blauwe zaak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.