Kussoorten
Enkele kussoorten op een rijtje:

de nekkus:
Het kussen van de nek en hals. De nek is een gevoelige plek en behoort bij velen tot de erogene zones. Ondermeer de zijkanten, de zachte donzige plekjes onder de haarlijn en het kuiltje tussen de sleutelbeenderen zijn vaak gevoelig.

de vingerkus:
Het kussen van de vingers van je partner. Vingers hebben minder zenuwen dan lippen en zijn dus wat minder gevoelig, maar het voelt goed om lippen aan te raken met de vingers.

de oorkus:
Het kussen van de oren. Oren zijn heel gevoelige lichaamsdelen. Vooral de schelpen en de lelletjes.

de tongzoen:
kussen met de tong in elkaars mond.

de glijdende kus:
Al kussend glijden van de ene plek naar de andere.

de onderwaterkus:
Kussen onder water, bijvoorbeeld in bad, in het zwembad, in zee,…

de vlinderkus:
Deze kus heeft niets te maken met je lippen. Je kust je partner door je wimpers te laten trillen.

de geur- en smaakkus:
Geuren en smaken roepen allerlei gevoelens op. Je kan parfum aanbrengen achter je oren of aftershave op de wang. Je kan je mond een smaakje geven zodat je partner zich extra aangetrokken voelt.

de bevroren kus: Neem een ijsblokje in je mond en breng dit bij het kussen over in de mond van de ander. Je kan dit ook met een slokje water doen om met een andere drank.

de elektrische kus:
Een kus voor durvers. Trek allebei nylonkousen aan. Schuif in een verduisterde kamer snel over het tapijt, zodat de kousen elektrisch geladen worden. Ga na een tijdje geschuifel over elkaar staan en breng jullie hoofden naar elkaar toe. Wanneer je drie centimeter van elkaar verwijderd bent, springt er een ‘onschuldige’ vonk over. Kus direct daarna voor de gehele ontlading.

bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.