Hoeveel paarden staan er bij u op stal?
Wat is dat toch met de mannen tegenwoordig??!! Ik hoor veel vrouwen klagen over hetzelfde: de mannen mikken op meerdere paarden. Ze sturen privé berichten naar verschillende vrouwen, soms gewoon een copy-paste van het bericht en proberen zo een date te verkrijgen. Aantrekkelijk dat we dat vinden!! NOT!

Het is blijkbaar moeilijk kiezen tussen al dat vrouwelijk schoon in de groepen. Maar nu moeten jullie wel weten dat vrouwelijk schoon elkaar kent en dat wij praten met elkaar! En dus is de mogelijkheid dat we erachter komen en dat wanneer je op een week 2 tot 3 dates had, je plots er geen meer hebt 😉 En dan kan je wel wat toppers missen 😉

Ik zeg niet dat we dat allemaal niet gedaan hebben. Zeker niet als je op een datingsites staat. Maar als je al een tijdje langer alleen bent, dan slijt dat toch wat, niet? Dan ga je niet zo vlot meer op date en kies je diegene uit met wie je echt wil gaan (ik toch in elk geval). Mijn teleurstelling is soms dan ook terecht wanneer ik merk dat ik nummer ‘zoveel’ in de rij ben en dan bedank ik al snel.

En ja…als je flirt in een bericht en zaken voorstelt…gaan wij vrouwen soms wel denken dat je meer wil dan vriendschap…deuhhh!! Is dat niet zo, maak dat dan duidelijk! Net hetzelfde als: we gaan gewoon iets drinken, dat is toch per definitie geen date? jawel…een face 2 face met 2 is een date!

Ik denk dat elke vrouw gewoon wil ‘voelen’ dat ze wat speciaal is en dat gevoel heb ik al lang niet meer gehad. Een man die je wat overdondert en je mee vraagt omdat hij dat echt gewoon graag wil.. Ik ben dan ook al een tijdje niet meer op date geweest omdat ik zelden nog vertrouwen heb.

Dus mannen….bezint eer ge begint. Ga op date, werkt het niet, ga dan pas naar de volgende vrouw. En wees duidelijk vooral. We weten heus wel ondertussen dat iedereen met iedereen chat…maar er is toch een verschil tussen chat en friendzone chats.

Of ben ik de enige seut hier die zo redeneert?  en waar zijn de toppers onder de mannen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.