Single en Seks
 

Damn elk beestje heeft toch wel zijn lusten en driften. Ook als single heb ik wel eens ferm goesting en de drang om deze honger te stillen… Tja wat nu als mijn hormonen weer eens op hol slaan na een dagje stress op het werk en ik wel efkes nood heb aan ontladen maar… No man in the house 🤔

Toys, fwb, ONS????

Toen ik bij mijn ex vertrok was zijn wraak dan ook zoet en had hij al mijn toys en trillende vriendjes doen verdwijnen met de noorderzon. Goed materiaal kost toch wat centen en dit loste ik simpel op door een housewarming party te doen met demo van loveware. Het was een zinnenprikkelende avond met trillende en tintelende dingen van speeltjes tot lingerie. Ik nodigde vooral mijn ruimdenkende vriendinnen uit en de sensationele sfeer zorgde voor een uitstekende verkoop en ipv 8% op de verkoop kreeg ik er 10% 😉 Voila, well done Poppy en zo kon ik mijn nachttafel toch wat vullen met fun factorystuff.

Niet iedereen heeft het voor seksspeeltjes en sommige willen enkel ‘the real stuff’ of de combinatie 😉

Persoonlijk heb ik het niet voor ‘one night stands’ omdat ik het emotioneel niet zo kunnen en ik denk dat die vluchtige toestanden toch zelden tot goeie seks leiden en ik dan liever geen seks dan slechte heb. Een vriendin van mij zegt liever slechte dan geen dus ook hierin verschillen meningen 😉.

Zelf geef ik dan de voorkeur aan een ‘friend with benefits’ gewoon omdat ik een klik moet voelen met iemand om me helemaal te kunnen laten gaan. Zalig toch iemand die de inhoud van je nachttafel weet te hanteren en die weet wat je lekker vind.
Ondertussen weet ik dat ik wel geruime tijd zonder de real stuff kan en van geluk mag spreken dat batterijen ondertussen vervangen zijn door een magnetisch oplaadsysteem die zelfs over USB-uitgang beschikt 😅

Hoe houden jullie de frustratiedrempel onder controle?
Gaan jullie dan voor een fwb of ONS?
Of hoe dat libido onder controle houden zonder kattig te worden?
Hoelang kan een mens zonder seks?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.