Happy Single
Waarom kan mijn omgeving niet begrijpen dat een leven als single ook een gelukkig leven kan zijn?
Niet iedereen heeft direct nood aan een nieuwe partner en sommige mensen bouwen hun leven zo uit dat er plots weinig ruimte over is voor een partner…

Yesssss vrijdagavond … Nog eens met de vriendinnen op stap, maar hoelang gaat het nu weer duren eer er een spervuur van vragen op me afkomt?
Na de chinchin op onze volgende reis begon het al… “En vertel eens hoe zit het in de liefde? Nog niemand gevonden die je onderuit haalt? We gaan wij eens ene zoeken voor jou…” Toen kwam ergens wel het grappige deel van ‘hij mag niet te ver wonen, hij moet je nog af en toe met ons op stap laten gaan en onze weekendjes en op reis laten gaan met ons, hij moet ook tegen een stevig feestje kunnen en nen leutemaker hé’…
Anders niet veel eisen hoor 😅

Kom je op familiefeest dan begint het opnieuw. Mijn neef, die heeft in zijn gsm zeker wel de vent van mijn leven staan en elke vriend die single is duwt hij onder mijn neus en ondertussen… “Alé, hoe kan dat nu eigenlijk, dat jij nog altijd single bent? Ge zijt gij nu toch ook niet lelijk om te zeggen en ge gaat me nu toch niet zeggen dat je geen keure hebt?” “Euhhh … dank je kozentje, heb je ook graag”.

En mijn ma zegt het nog anders “Straks ben je oud en lelijk en wil niemand je nog en zit je daar eenzaam op je oude dag”.
Tja liever alleen op mijn oude dag dan eenzaam met twee, denk ik dan.

Nog mensen die het als een ergernis ervaren en het willen uitschreeuwen dat het leven als single best OK is??!!

2 gedachten over “Happy Single

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.