Rollen spelen en domineren
pexels-photo-630496

Die ene keer toen hij de liefde met haar bedreef terwijl hij haarfijn beschreef hoe hij dat knappe meisje, dat ze samen eerder op straat zagen, aanraakte en verleidde. Ze was jaloers en opgewonden tegelijkertijd.

Hij had haar vastgebonden en geblinddoekt. Hij had pluimpjes uit de knutseldoos van de kids gehaald om zo haar lichaam af te tasten.

Hij wou eens voelen hoeveel pijn hij aankon, komende van haar. Even later zat hij op handen en voeten. Hij kreeg zweepslagen van zijn eigen leren riem die ze dubbelgevouwen in haar handen had. Hij heeft toen een week niet kunnen zitten.

pexels-photo-415314

Hij greep haar bij haar keel en neep die toe. Hij schold haar uit, sloeg haar in haar gezicht en spuwde. Ze moest doen wat hij vroeg en hij trok aan haar haar.

Die ene keer toen ze hem vast heeft gebonden en alles met hem mocht doen. Ze heeft hem toen geschminkt als een meisje. Haar meisje. Hij wou dat zij hem domineerde. Zij wou hem vernederen en pijn doen.

Ikzelf heb altijd graag geëxperimenteerd, ook tussen de lakens. Ik kan openlijk over seks en fantasieën praten met mijn partner. Maar ik laat hem meestal het voortouw nemen hierin. Ik vind het belangrijk dat ook zijn fantasieën besproken kunnen worden. Uiteraard heb ik ook grenzen. In een relatie ga ik mijn man bijvoorbeeld niet delen met een ander. Ook wissel ik graag af in dat spel: trekken en duwen. Domineren en laten domineren. Altijd het ene of altijd het andere zou ik op de duur heel eentonig gaan vinden.

Zonder in detail te moeten gaan wat je fetish eigenlijk is: Hoe open zijn jullie met een partner over wat je tussen de lakens wil? Durf je aan hem/haar eerlijk toe te geven wat je fetish/fantasie is? Experimenteer je graag of is dat iets waar je minder belang aan hecht?

pexels-photo-413792

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.