Ouder worden…
Ik word ouder…ik zie dat vooral bij selfies die ik neem of wanneer ik foto’s bekijk van enkele jaren geleden. Ik krijg rimpels en moet mijn haar om de 6 à 7 weken kleuren, want anders is er veel grijs bij. Zelfs mijn huid begint hier en daar al wat ‘slapper’ te worden.

Maar goed, ik ben er dan ook geen 20 meer…dus het is ook wel normaal. En gelukkig word ik vaak jonger geschat dan ik ben 😉

Het is nog wat taboe soms, maar als ik eerlijk ben en ik zou financieel sterk staan, was ik al lang begonnen met de natuur een handje te helpen. Het is te zeggen, ik zou zeker al botox en fillers geprobeerd hebben en mogelijk sun tanning sprayen laten doen om de 2 weken in de zomer. Helaas is het allemaal vrij duur en kan ik als alleenstaande dat onmogelijk betalen. Dus de man die ik vind zal mij puur natuur krijgen…

Plastische chirurgie heb ik zelf nog niet nodig vind ik, maar ik heb er geen problemen mee dat vrouwen of mannen daarvoor kiezen. Of het nu voor cosmetische redenen is of voor gezondheidsredenen. Ik heb vrouwen in mijn omgeving weten huilen om bepaalde ontevredenheden over hun lichaam dat ze niet zomaar zelf konden oplossen…enkel plastische chirurgie was de oplossing. Wel ja…Wie ben ik dan om te zeggen dat ik daar tegen ben of dat ze dat niet mogen laten doen?

Heel vaak zeggen mensen: ze moeten mij nemen zoals ik ben. of het uiterlijk is niet belangrijk. Toch lijkt het of iedereen er anders wel vrij veel mee bezig is.

De film ‘I feel pretty’ is dan ook een aanrader om eens te gaan zien. Ik denk dat heel veel vrouwen zich kunnen vinden in het verhaal.

Maar ouder worden we sowieso…allemaal. Zo lang het niet ‘alleen’ is, zal ik al tevreden zijn 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.