We leren bij… we evolueren… we groeien…
Op naar de 1000 leden, maar wie zal ons duizendste lid worden?

anonymous-computer-devices-6508.jpg

We zijn ondertussen bijna 4 maand verder sinds onze start … en we moeten toegeven dat het voor elk van ons een super leerschool was. Een leerschool in multimedia, een leerschool in organisatie en een leerschool in people management.

Dagelijks kijken tussen de 600 en 800 leden naar onze facebook pagina, dagelijks tussen de 500 a 1000 opmerkingen en tussen de 500 en 1500 reacties. Dit toont aan dat we niet alleen een grote groep leden hebben, maar ook een actieve groep leden. We hadden in die korte periode ongeveer 20 officiële events, waarbij we honderden leden effectief in het echt gezien hebben.

Buiten komen doet buiten komen.

Buiten komen maakt mensen gelukkig. Wij als beheer willen ons best blijven doen om een variatie aan events aan te bieden. Fuiven, wandelingen, etentjes, reisjes, … Hierbij richten we ons zowel op singles, éénoudergezinnen als mensen die in een prille LAT-relatie zitten. Alleen is natuurlijk niet elk event geschikt voor elk van deze groepen. We zullen ook in de toekomst proberen eenmalige unieke events te organiseren. (kleine teaser: Koen is momenteel een uniek blind date event aan het uitwerken, één die je nog nooit ergens anders gezien zult hebben). Maar tijden veranderen en met de tijd worden wij volwassener en door volwassen te worden krijg je wat inzichten (schijnt).

Eén van de gevolgen van ons volwassen worden was de opstart van ons eigen YouTube-kanaal. Als je ons een pleziertje wil doen, abonneer je erop 😉 En verder in afwachting van ons duizendste lid groeien we verder op elk vlak en hopelijk met jullie erbij als leden (en neen daarom moet je niet allemaal perse single blijven).


https://www.youtube.com/channel/UCqTnijeyTC5E2b270BZuh6g


Groetjes

Miquel, Koen & Miguel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.