2018/11/02 – 2018/11/04, weekend Duinrell

Het is beslist .. het weekend van 1 november gaat S4F naar Duinrell in Nederland.

Het programma:

vrijdag 2 november aankomst. Eens we binnen mogen in het gebouw voorziet S4F wat gezelschapspellen of kunnen zij die willen het park wat verkennen. De avond voorzien wij een spaghettiavond. De vrijdag is het pretpark wel gesloten, maar het zwembad is open.

Zaterdag 3 november. S4F voorziet het ontbijt. De dag zelf is iedereen vrij te doen wat hij/zij wil. Toegang tot het pretpark (waarde 20€ pp per dag) en toegang tot het tropisch zwembad (https://www.duinrell.nl/tikibad/glijbanen) is inbegrepen in de totaalprijs. De zaterdagavond voorziet s4f een BBQ voor alle leden.

Zondag 4 november. S4F voorziet opnieuw het ontbijt. Nadien moeten de kamers opgeruimd worden en mag iedereen vrij het pretpark en zwembad bezoeken. De avond (rond 17u) wordt er nog een kleine drink voorzien zodat iedereen op een gepaste manier afscheid kan nemen van de medereizigers 😉 en op het gemak naar huis kan vertrekken.

Inbegrepen in de totaalprijs zijn: naast het eten en drank bij ontbijt, BBQ en Spaghettiavond (drank te kopen aan onze s4f bar), bedlinnen, overnachting, toegang pretpark, toegang zwembad en toeristenbelasting.

Totale prijs komt dan op 110€ voor een volwassene en 70€ voor een kind (tot 16j)

Maximaal: 50 plaatsen
Kamers per 5 personen, wij proberen ze zo goed mogelijk te verdelen (voorkeur uiten mag)

Storten op
People4Fun
Rekeningnr BE31 0018 3212 2155
Vermelding van Duinrell met jullie naam en het aantal personen (details en verdere vragen mag je me in PB sturen)
Betalen is ook effectief inschrijven. geen terugbetalingen mogelijk.