2018/09/21 – Feesten met stijl!

S4F fuift!

Een nieuwe delegatie is opgestaan, een delegatie oogverblindend knappe mensen die willen feesten. Gelijk Beesten. De FEESTBEESTEN. Happy Singles die graag al eens een stapje in de wereld zetten en graag andere gelijkgezinden ontmoeten en leren kennen.

 

Wel, deze (onze, afblijven dus!) feestbeesten nodigen uit:

Op 21 september 2018 gaan we met z’n allen naar de XXL fuif. Wie zijn kaarten via ons koopt maakt bovendien kans op gratis fles cava.
Kom feesten in stijl! Maak kans op een flesje Cava en koop nu alvast je ticket (5€) via deze link:https://singles4fun-party-september.eventsquare.co/nl/c9sf9vvegihr/p1kpyicax3pm
De flessen worden ter plaatse om middernacht verloot. Per 20 memsen die hun ticket langs deze weg kopen, staat een flesje koud om te verloten. Met hoe meer we komen, hoe meer flessen we kunnen weggeven. Bovendien trekken we een foto van de winnaars en doen we een kort interview voor onze ‘vrijgezel van de week’-topic.

Wij mikken op minimum 100 leden van ons op deze fuif, temidden van de andere happy singles, ideaal om andere singles te leren kennen die mog geen lid zijn bij ons. Kom op de fuif zeker even naar onze stand en kom je S4F-bandje halen. Zo herken je gemakkelijk andere leden van de groep en kan je zo een babbeltje slaan met elkaar. Ook indien je lid bent bij ons, en je kocht je tickets via een ander kanaal, kan je alsnog je naam op de lijst laten zetten om kans te maken op een flesje.

Ook ons promo team is aanwezig om singles die nog niet zijn aangesloten, kennis te laten maken met onze fantastische Facebook pagina. Wij rekenen op jullie om in grote aantallen aanwezig te zijn!
Spread the word!!!

Wens je nog even terug te blikken op onze vorige fuiven, grasduint u dan gerust nog even door onze pagina als u tegelijkertijd onze andere evenementen wenst te ontdekken. Bent u een happy single die liever niet teveel tijd verliest? Wel dan, hier zijn de foto’s van de vorige fuiven:

Fuif maart 2018: https://people4fun.be/fotos-s4f-party-23-03-2018/

Fuif mei 2018: https://people4fun.be/2018-05-20-fuif-vip-4-life/