2018/08/17 – Weekendje Ardennen 4 Fun

ardennen.jpg

Halverwege augustus planden we ons eerste weekend met P4F. Dit weekendje richtte zich volledig op de vrijgezellen onder ons. En het werd een topweekend, getuige de foto’s onderaan dit klein artikeltje. Ja, u hoort het goed, een klein artikeltje want er werd mij gezegd “what happens in the Ardennen, stays in the Ardennen”. Hehe.

Neen, het werd werkelijk een fantastisch weekend, het verblijf en de randactiviteiten werden fantastisch goed uitgewerkt, de kok had zijn handen vol maar gelukkig voldoende helpers. Er was werkelijk voor ieder wat wils. Er waren terrasjes, feestjes, een hoogteparcours, kleine wandelingen, twee grote en pittige wandelingen, kasteelbezoeken, quiz-momenten, teveel om op te noemen.

En er waren fantastische leden aanwezig, elk zo uniek en grappig en positief enzovoort enzoverder…

Voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen. Maar laat mij u nu niet langer ophouden, geniet nu maar mee van de foto’s:

[robo-gallery id=”6142″]

Meer info: https://www.facebook.com/events/1972602563003106/