2018/07/14 – BBQ West Vlaanderen

Locatie: te Bredene in tuin van iemand die voorlopig onbekend wenst te blijven.

We voorzien als aperitief een glaasje cava (of voor zij die wensen een glaasje fruitsap), wat chipjes, nootjes, … En natuurlijk ook warme hapjes op de BBQ. Naar het schijnt komt Koen Theyssens, bekend van zijn BBQ 4 Fun workshops zelf het vlees bakken, dus lekker zal het wel zijn … als het niet lekker is zal het wel leuk zijn, aangezien Koen ook bekend is van Clown 4 Hire.
Bij het eten voorzien we de normale groentjes (sla, tomaat, witloof, perzik, ananas en geraspte worteltjes). Geen BBQ zonder vlees, dus vorzien we een 3-tal stukken vlees (350gram) per persoon 😉 Aangezien we zelf grote eters zijn, is de kans dat er tekort is heel klein. vegetarisch of enkel vis? Laat wat weten en dan regelen wij iets.

Geen eten zonder nagerecht … Dus komt er ook koffie en wat zoets als afsluiter.

Drank zal voorzien worden aan economische prijzen en is buiten het glaasje cava of fruitsap bij het binnenkomen dus niet inbegrepen in de prijs)

kostprijs 30€ voor een volwassene, 16€ voor een kind.

Dit event is perfect te combineren met het wandelevent in de Haan die voorzien is de middag. De locatie is ook op 300m gelegen van het strand, voor zijn die een dagje zee willen combineren met de BBQ.