2018/07/01 – Solden, Makover-Day

Stel je voor een (blind) date die meer is dan zomaar een (blind) date en een make-over die meer is dan zomaar een make-over. Wat als we de perfecte make-over combineren met de perfecte (blind) date in het perfecte kader.

Neen we gaan geen blind getrouwd organiseren waarbij je direct een maand aan iemand vast hangt, maar een gezellig make-over date in een idyllisch kader. Een dagje die tot in de puntjes uitgewerkt zal zijn door S4F. Iets uniek en nooit gezien in Vlaanderen. Dat laatste is iets wat we altijd proberen te doen.

Stel je voor:

• een uitgebreid ontbijt
• Een goodybag aangeboden door S4F
• Een boottochtje op de Leie met een glaasje cava in de hand
• Een zomerse picknick
• Vijf tot zes uur tijd om te shoppen
• Een boottochtje terug
• Een hotelkamer om jezelf wat om te kleden
• Een professionele fotograaf op een leuke locatie
• Een gastronomisch 3-gangen menu in een hippe zaak.

Het exacte menu is nog niet gekend omdat de zaak met maandmenu’s werkt maar voor de maand april was het: Prosciuto Cinghiale (Pata Nero), Kortgebakken Sint-Jacobsvruchten met pasta en verse groentjes gevolgd door een mousse van limoen met gekarameliseerde amandelen.

Dat alles tijdens de soldendagen in Gent met de mogelijkheid om een kapper te bezoeken.

Het enige wat we momenteel missen zijn kandidaten. We zoeken mannen en vrouwen die iemand anders een make-over willen geven en mannen en vrouwen die eens een make-over willen ondergaan. Ben jij één van die kandidaten laat het ons dan via pb weten als je voor de blind date optie gaat; kies je voor een gekende date of een vriend of vriendin, mag het ook gerust via een reactie.

Meer info?

https://www.facebook.com/groups/singles4fun/permalink/1999252250402708/