2018/07/01 – Single Shooting Days

Wat een leuke dag beloofde te worden, hield woord. We hadden gisteren een topdag. Samen met een groepje gekke mensen, sommigen waren eergisteren nog volslagen vreemden voor me. Gisteren werden wij vrienden. Mijn excuses dat het wat langer duurde om dit verslagje te typen, maar ik moest eerst een tiental vriendschapsverzoeken verwerken op Facebook. First things first. 🙂
De dag begon rustig, een kleine doch fijne barbeque met de liefste mensen en een sterrenchef achter de bbq. We begonnen alvast met een aperitiefje terwijl enkele mensen nog in de file naar zee stonden te schuiven. Met mondjesmaat begon men toe te komen, wat best interessant was om elkaar te leren kennen. Vriendelijke gesprekken, enkele grapjes en voor je het wist zaten we met tien aan tafel. Een glaasje cava, een lekker glaasje wijn, enkele glaasjes water en de sfeer zat er ineens goed in.

Naar het strand dan maar. 32 graden Celsius op de thermometer. De geur van zonnebrandolie. Godzijdank had Miquel de geniale ideeën om enkele frigoboxen mee te nemen en wat spelletjes. Van de twee ideeën bleek de frigobox de populairste. Enkele drankjes op het strand, heel veel fun. Een beheerder in de Noordzee smijten. Ja, zijn eigen schuld. Ma bon, het was een topdagje.

En het beste moest nog komen. Mike Van Looveren was fotograaf van dienst en we hoorden over hem spreken in superlatieven. Topfotograaf, stelt je op je gemak, zo kalm, die doet dat uitstekend, professioneel, timing zit goed. Over de kwaliteit van de foto’s kunnen wij ons nog niet uitspreken maar het belooft heel wat te worden. De foto’s zijn volgens hem van topkwaliteit. We zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Natuurlijk namen we ook enkele sfeerfoto’s die dag. Want terwijl Mike zich strikt aan zijn planning hield, heeft Miquel ons getrakteerd op 2 korte maar heel mooie wandelingen. Iedereen werd gewillig slachtoffer voor onze lens en wij namen daar dankbaar gebruik van. Na de wandelingen en alle shoots bleven we allen nog even hangen op het strand. Soms is afscheid nemen wat moeilijk. Heel moeilijk zelfs. Dat verklaart waarom we met enkele enkelingen toch weer op Miquel’s terras beland zijn.

Na afloop kunnen we enkel concluderen dat deze formule gewoon af is en dat we niet zo heel veel ruimte hebben tot verbetering. Deze gaan we dus zeker herhalen. Spoedig meer nieuws daaromtrent. Houd ons in de gaten! Er komt er namelijk eentje met de kids ook. Smelt. 😉

[robo-gallery id=”2821″]