2018/06/24 – Summer BBQ + kidszone

Met de zomer in aantocht denken we zowiezo aan warm weer, relaxen, zalig buiten tetteren in de tuin, frisse drankjes…. en bovenal de geur van bakkend vlees… een BBQ!
Op zondag 24 juni organiseren we een grote BBQ voor single leden van deze groep in Hoegaarden, Vlaams Brabant.

Wie graag wat andere single mensen wil leren kennen is dit een uitgelezen kans. Heb je kinderen en weet je niet wat doen… breng ze mee! Wil je een originele date met iemand uit de groep, maar heb je het liever wat spontaner… nodig elkaar uit en gebruik deze dag als introductie. Ben je het beu om telkens de geur van uw buurman zijn vlees te ruiken, kom af! Kortom, alle redenen zijn goed om er een fantastische dag van te maken. Jullie brengen je glimlach mee, wij doen de rest!

Momenteel zitten we aan een 25 bevestigde inschrijvingen waarvan enkele kids! Breng gerust nog wat meer sloebers mee!

Wat kan je allemaal verwachten op deze dag?

Een georganiseerd BBQ event: aperitief, verschillende soorten vlees (tot 350g/volw) en groentenbuffet, dessert en ijsjes, koffie/thee. Vegetarische menu is ook mogelijk.

Wat mogen de kinderen verwachten op deze dag?

Er zijn voor de kinderen verschillende dingen voorzien om te doen. Zij zullen zich dan ook geen moment vervelen. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsjes en gocarts voorzien, reuzegrote spellen zoals 4 op een rij, Labyrint, Hamertjes spel, alsook een baan om te buikglijden en zelfs een mega springkasteel! Indien er veel kinderen aanwezig zijn, mss wel 2!