2018/06/02 – Date Night

Speciaal om het samensmelten van twee groepen (events for partypeople en singles 4 fun) nog eens extra in de verf te zetten organiseren we een date-event. Want wat is beter om een samensmelting te vieren dan een poging ondernemen om mensen samen te brengen? Alle 2000?

Eéntje voor de avonturiers, durvers en/of romantici onder ons. Stel jezelf eens de perfecte date voor. Stel, jij hebt carte blanche gedurende de middag, wat zou jij dan doen met jouw date? Wees creatief, origineel, gewaagd, gedurfd, gewoon anders of een combinatie van alles hierboven. Wat stellen wij voor: een date-wedstrijdje.

Wat zijn de regels van de wedstrijd?
Heel éénvoudig; wil je meedoen post je jouw ideale date. Deze moet wel doorgaan op zaterdag 2 juni , wil je alle kosten op jezelf nemen om jouw date extra te verwennen doe gerust, wens je dat de date-partner de helft betaalt is het handig om hem of haar vooraf een idee te geven van de kostprijs (we zijn modern). Mogelijke kandidaten mogen intekenen op deze voorgestelde date. Ze kunnen dit eenvoudig doen door hun naam achter te laten of door wat extra uitleg te geven, waarom net zij de ideale partner zijn voor deze date. Doormiddel van een hartje kan de date organisator aantonen dat hij deze partner ziet zitten.

Uit alle dates worden tien winnende koppels gekozen op basis van originaliteit, leukheid, duidelijkheid, … nu ja de beste datevorstellen winnen. De jury van deze wedstrijd is niemand minder dan Cindy Pattyn, bijgestaan door het professionele dating 4 fun team. (Daar sta je even versteld van hé dat dit team ook bestaat). Het is de bedoeling dat deze 10 dates ook effectief doorgaan op zaterdag 2 juni. De avond voorzien wij een etentje in de regio Gent voor 20 personen (toevallig 10 keer 2 personen), de tien winnende koppels ontvangt van Eurotuinen Roeslare onze sponsor een boeket bloemen te waarde van 35€. Het etentje zelf zal echter wel betaald moeten worden door de deelnemers aan dit event (prijsklasse 45-55€ per persoon). Gelieve hier rekening mee te houden als je deelneemt aan de wedstrijd.

Met dit event wensen we extra de samensmelting van Events 4 Partypeople en Singels 4 Fun in de verf te zetten. Koppels waarvan één lid uit beide groepen komt, zullen net iets extra kans maken om de prijs te winnen 😉

Meer weten over onze sponsor van de bloemen: https://www.eurotuin.be/winkels filiaal Roeselare

Meer weten over het event of deelnemen? Klik hier.