2018/06/24 – Summer BBQ + kidszone

In een stad hier heel ver vandaan. In het land van Witbier, werd er lang lang geleden, eens een bbq georganiseerd. Van overal in het land kwamen singles bij elkaar om te genieten van dit weelderig eetfestijn.

Het was een magisch feest. Een feest waar magische Beren de bediening deden van gegrild vlees, vis en vegetarische toestanden. Lekkere slaatjes in alle kleuren van de regenboog, kleurden de borden van dit vrolijke gezelschap.

Er werd gelachen en gedronken.

De blonde prinses die haar gigantische tuin openstelde voor dit gezelschap, zag dat het goed was. Het nageslacht sprong lustig in het springkasteel en menig werden beziggehouden door een papa die wel eens gewillig een spelletje badminton wou verliezen voor het goede doel.

Drank vloeide vlotjes over de toonbank, die door niemand minder dan 1 van de beheerders bemand werd. Na een lekker glaasje cava kwamen de tongen los. De toon was gezet voor een gezellige namiddag in het verre verre land van witbier (Hoegaarden).

Ook de dessertjes waren talrijk en waren rijk en niet goed voor mijn lijn. Ijsjes, wafels, aardbeitjes, Watermeloen en andere rijkdommen namen de smaakpapillen van de genodigden mee op reis.

Nieuwe vriendschappen werden gesmeed, oude vrienden en kennissen ontmoetten elkaar opnieuw. Het was gezellig. Ik heb hier nog maar 1 ding aan toe te voegen: ‘Meer van dat!’
Bedankt aan Miguel Cepero om onze dorst te blussen, voor de organisatie van deze hele leuke namiddag! Dankuwel Els Gilbert voor het openstellen van je super gezellige tuin. Bedankt aan iedereen die hielp bij het opzetten en het afruimen! Jullie zijn helden!!! Dit was een feest waar ze binnen een paar generaties nog van spreken!!! Het was een top namiddag!!!

Wij danken prinses Julie voor haar spontane persoonlijke visie op ons eerste BBQ event! Ondanks dat er veel volk aanwezig was en het resultaat meer dan geslaagd was, beseffen we dat we soms ook tegen limieten moeten opboksen. Toerijkende ruimte, locatie in vlaanderen, geschikte datum, de kinderweek die voor velen niet overeenkomen… en natuurlijk ook beschikbare plaatsen zijn soms een struikelblok voor zulke grote events. Daarom doen we ons best bij People4Fun om zoveel mogelijk events te organiseren om zoveel mogelijk leden te bereiken. Mis je ergens een event, krijg je op een andere dag zeker wel een andere kans om er bij te zijn.

Voor ons is het dikwijls ook uitproberen, experimenteren, gokken, keuzes maken,… want helaas hebben we geen glazen bol en is onze vrije tijd die we kunnen opofferen ook wel beperkt. Ja, achter de schermen kruipt er toch ook wel veel tijd in, je denkt dan ook wel meermaals of al die inspanning wel loont, of mensen tevreden zouden zijn, of dat de weergoden wat willen meewerken die dag… ja er komt toch zeker wel wat stress aan te pas. Je wil namelijk dat het dik in orde is. Achteraf geven de blijde gezichten en positieve commentaren ons zeker een leuke boost om verder te doen met wat we bezig zijn.

Op naar BBQ 2 West Vlaanderen 2018!

De foto’s:

[robo-gallery id=”3105″]
[robo-gallery id=”3106″]
[robo-gallery id=”3107″]