14/10/2018 – 22/10/2018, Blue Cruise 2018

Omdat klassieke all-ins niet altijd aan ons besteed zijn, organiseert People 4 Fun samen met haar partner, de Blue Cruise 2018 in het zuidwesten van Turkije.

Op 14 oktober starten we ons avontuur vanuit Brussel, waar we rond 16u het Belgisch luchtruim zullen verlaten met bestemming Dalaman (aankomst 20u30). Aan de luchthaven wacht er een gratis transfer voor u naar Bozburun, waar het jacht, de Esinti aangemeerd ligt. De vluchten en uw visum werden reeds voor u geregeld.
U verblijft de hele vakantie op de Esinti, een prachtig privé-jacht met plaats voor 14 personen. De kapitein en de bemanning verzorgen de hele reis. En u geniet dan ook van een unieke rondreis waarbij de mooiste dorpen en baaien uit de streek worden aangedaan, met genoeg ruimte voor ontspanning. Op het jacht geniet u van volpension (ontbijt, lunch, vieruurtje & avondeten), drank is niet in de prijs inbegrepen. En natuurlijk geniet u ook van het gezelschap van uw medereizigers.

Hoe ziet de rest van de vakantie er uit? Wel, iedere dag is er een uitstap- of ontspanningsmogelijkheid, er wordt heel wat afgelachen, je verblijft in uitmuntend gezelschap en je houdt er een fotoreportage aan over. Onze partner schenkt ons trouwens 1 extra nacht op deze cruise, waardoor de reis pas eindigt op 22/10, 8 nachten dus.

Praktische zaken

De hele reis (vlucht + cruise) kost 700€. Het enige variabele element dat in de reis zit, is de vlucht. Onze partner heeft ons echter uitdrukkelijk verzekerd dat dit de uiterste bovengrens is. Indien het lot ons gunstig gezind is, en de prijs van de vlucht drastisch zou dalen, geniet u hier mee van.

Er zijn 7 kajuiten aan boord. Wie waar slaapt enzoverder valt te bespreken eens aangekomen. Indien u met uw beste vriend(in) of met uw partner zou inschrijven, heeft u natuurlijk meer comfort. Wenst u alleen mee te gaan en apart te slapen, betaalt u iets meer.

Verder betaalt u niks extra, behalve drank dan.

In de reis zit er iedere dag een dorpje, een baai en een wandeling of zwemsessie. U betaalt dus nooit extra voor deze zaken. Tenzij bvb om naar Marmaris massage te gaan of zo, iets wat onze partner heel graag voor u organiseert, desgewenst. Uitstappen en andere kunnen aan boord besproken worden, indien u bijvoorbeeld zin heeft om zulke zaken te doen of bijvoorbeeld iets avontuurlijker.

Eén van de beheerders gaat mee. Hij zal ter plekke een fotoreportage maken en een blog bijhouden zodat u later uw herinneringen in een leuk jasje terug kan vinden op onze website. En zodat uw familie en vrienden via het internet de reis van de hele groep “live” kunnen volgen. Ook uw vrienden uit onze communitypagina’s Singles 4 Fun & Couples 4 Fun kunnen uw reis “live” volgen.

We zetten de inschrijvingen voor Singles 4 Fun & Couples 4 Fun open tot 31 juli 2018. Nadien kunnen persoonlijke vrienden zeker mee aansluiten. We sluiten definitief de inschrijvingen op 15 augustus 2018. We rekenen op minstens 8 tot 10 medereizigers om de reis te kunnen laten doorgaan. Op 15 augustus kunnen we de balans opmaken.

Voor de vlucht is er een annulatieverzekering. U begrijpt weliswaar dat wij niet kunnen instaan voor de terugbetaling indien jij zelf na de inschrijving (betalen = inschrijven) afziet van de reis. Indien jij jouw plek “verkocht” krijgt, of wij zelf, aan een andere geïnteresseerde is dat een andere zaak natuurlijk. 10% kosten kunnen dan wel aangerekend worden.

Voor de reis (september – oktober) organiseren we 3 mini-events, samen met de partner, zodat iedereen de anderen in de groep kan leren kennen. Deze events zullen op zichzelf staan en zitten niet in de prijs. De totaalsom zal echter zo laag mogelijk gehouden worden en dus minder dan 100 euro bedragen om mee te doen aan deze 2 tot 3 pré-events. Verplichten kunnen we u niet, maar onze partner geeft mee dat dit toch zeker aangewezen is te doen, om de groep een beetje te leren kennen.

Indien u geïnteresseerd bent, ontvingen wij graag uw vragen in een e-mail aan dit adres: s4f.belgium@gmail.com.

Interessante weetjes (mogelijke uitstappen, afhankelijk van de gekozen vaarroute)

Orhaniye, lees hier alles over de prinses en het “meisjeszand”: http://www.realturkey.be/pagina/orhaniye-marmaris/

Knidos, wat meer informatie over het schiereiland recht tegenover Kos: http://www.deniztravel.com/nl/fotos/vaargebied/knidos

Foto’s van vorige cruises vindt u hier…

[robo-gallery id=”3144″]